Joomla Free Template by FatCow Hosting

A honvédelem napjára

A magyar honvédelem napja alkalmából az MSZP részéről Demeter Márta országgyűlési képviselő sajtónyilatkozatot adott. Ebben az MSZP nevében köszönti a Magyar Honvédség katonáit és dolgozóit.A magyar honvédelem napja alkalmából az MSZP részéről Demeter Márta országgyűlési képviselő sajtónyilatkozatot adott. Ebben az MSZP nevében köszönti a Magyar Honvédség katonáit és dolgozóit.

Demeter Márta azt írta sajtónyilatkozatában, hogy "E napon is köszönetet mondunk áldozatvállalásukért és elhivatott szolgálatukért. A Magyar Honvédség állománya nap, mint nap bizonyítja elkötelezettségét hazánk és állampolgárai biztonságának biztosításában. E szolgálatért valós megbecsülést érdemelnek!"

Demeter Márta szerint "az elmúlt évek rendkívül nehéz körülményei ellenére a Honvédség sikeresen teljesítette egyre sokasodó feladatait. Ez kizárólag katonáink és honvédségi dolgozóink felkészült és fáradhatatlan munkájának köszönhető. Látnunk kell: a Magyar Honvédség állománya feladatai ellátását egyre nagyobb leterheltség mellett tudja csak biztosítani. Így a kormánynak és a parlamenti többségnek is mára halaszthatatlan feladata a Honvédség létszámának feltöltése, az ehhez, valamint a működéshez és fejlesztésekhez szükséges források biztosítása!"

"Katonáink és honvédségi dolgozóink a szavakon túl tettekben is megnyilvánuló megbecsülést érdemelnek. A megbecsülés minimuma, hogy az állam segítséget nyújtson számukra, miután a Buda–Cash brókerbotrány miatt elveszítették egészség-megőrzési céllal félretett megtakarításaikat! Így a honvédelem napján ismét felhívjuk a kormányt, hogy haladéktalanul biztosítsa a Honvéd Egészségpénztár volt tagjainak kártalanításához szükséges forrásokat!
A mai napon is köszönjük a Magyar Honvédség állománya tagjainak elhivatott hazai és nemzetközi helytállását, további szolgálatukhoz erőt, egészséget kívánunk!" - tette hozzá Demeter Márta.


Forrás: MSZP sajtónyilatkozat