Joomla Free Template by FatCow Hosting

Meghívó a 18. Radnóti-díj átadó ünnepségre (2018)

A képen Radnóti-díj átadása a Nemzeti Színházban, 2004.Ismét hívunk! Gyere el, ha elítéled a rasszizmus minden formáját, ha nem nézed tétlenül embertársaink bármilyen kirekesztését! Gyere el, s együtt mondjuk: nem hagyjuk, hogy szeretett hazánkat ellepje a szélsőjobb mentalitása! Küzdjünk azért, hogy legyen újra érték a szolidaritás! Kapjon érdemi védelmet a rászoruló!

A Radnóti Miklós Antirasszista Díj 18. átadására a nemzetközi antirasszista napon, március 21-én, szerdán 15 órától a Radnóti Miklós Művelődési Központban kerül sor (Budapest, XIII., Kárpát u. 23.).

A díjakat Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke adja át.

A műsort Dési János vezeti.

A laudációkat Galló Istvánné olvassa föl.

Közreműködnek korábbi és idei Radnóti-díjasok: Falusi Mariann-Lang Györgyi, Hegedűs D. Géza, Galkó Balázs, Gerendás Péter, Sas József, Székhelyi József.

A korábbi díjazottak részéről köszöntőt mond Beer Miklós püspök és Kardos Péter főrabbi.

Szacsvay Marianne és Lovas Tamás zenével köszönti a közönséget az előtérben.

800 Ft-os támogatói jegyek rendelhetők a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, személyesen megvásárolhatók a Láng Téka könyvesboltban (Bp. XIII. Pozsonyi u. 5.)

A díjátadás előtt megvásárolható „Az ellenállás pillanatai” című könyv, amelyben Gyuricza Péter író több mint hatvan személyiséggel –főleg Radnóti-díjasokkal- készített interjút.

A könyv megvételével a MEASZ antirasszista küzdelmét is támogatod!

A díjátadót 7. alkalommal támogatja a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat

Gyere el, a te részvételedre is számítunk!

A MEASZ elnöksége

(A képen Radnóti-díj átadása a Nemzeti Színházban, 2004.)