Joomla Free Template by FatCow Hosting

“Ne gyűlölj, ne félj! A nácikat itt nem látjuk szívesen!”

A nácik Amerikában nem szívesen látottakTudósítónk gyorsjelentése: “Miközben ezt a tudósítást írom, a végéhez közeledik az a demonstráció, amit az Egyesült Államok egyik nagyvárosában, Bostonban tartottak szombaton.”

Bővebben...

"Az ifjúság békét épít"

Az “Ifjúság Nemzetközi Napja 2017” keretében rendeztek konferenciát 2017. augusztus 11-én New Yorkban az ENSZ épületében. A konferencia fő üzenete az “Ifjúság Békét Épít” volt.Az “Ifjúság Nemzetközi Napja 2017” keretében rendeztek konferenciát 2017. augusztus 11-én New Yorkban az ENSZ épületében. A konferencia fő üzenete az “Ifjúság Békét Épít” volt. Tudósítónk a konferencián járt.

Bővebben...

Augusztus 9, a világ őslakos népei nemzetközi napja

Az ENSZ augusztus 9-én rendezte meg New Yorkban, a világ őslakos népei nemzetközi napja alkalmából azt a konferenciát, amelynek fő témája az ENSZ tíz évvel ezelőtt elfogadott, az őslakosok jogairól szóló nyilatkozata volt. Tudósítónk jelen volt az eseményen.Az ENSZ augusztus 9-én rendezte meg New Yorkban, a világ őslakos népei nemzetközi napja alkalmából azt a konferenciát, amelynek fő témája az ENSZ tíz évvel ezelőtt elfogadott, az őslakosok jogairól szóló nyilatkozata volt. Tudósítónk jelen volt az eseményen.

Bővebben...

Magyar tóra, egy amerikai középiskolában

New York, Bronx városnegyedének egyik állami középiskolájában egy holokauszt múzeum és oktatási központ működik. Ebben a múzeumban a mai napig nem volt magyar kiállítási tárgy. Azonban az iskola egyik korábbi diákjának az álma megvalósult. Egy Magyarországról származó tóratekercset helyeztek el ma a múzeum központi helységében található vitrinben. New York, Bronx városnegyedének egyik állami középiskolájában egy holokauszt múzeum és oktatási központ működik. Ebben a múzeumban a mai napig nem volt magyar kiállítási tárgy. Azonban az iskola egyik korábbi diákjának az álma megvalósult. Egy Magyarországról származó tóratekercset helyeztek el ma a múzeum központi helységében található vitrinben. Tudósítónk jelenti.

 

Bővebben...

A Fidesz hivatalosan is a szélsőségesek szövetségese lett Brüsszelben

Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, EP-képviselő, s nem a Demokrata Info tudósítója, azonban legfrisebb képviselői levelében beszámolt egy, az EU Parlamentben történt szavazásról. A beszámolóból kiderül, hogy a Fidesz EU Parlamenti képviselői nem saját frakciójuk véleményét képviselték, hanem együtt szavaztak a szélső jobbos képviselőkkel, például a Jobbkkal, illetve a radikálisokkal. Lapunk közli Ujhelyi István beszámolóját.Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, EP-képviselő, s nem a Demokrata Info tudósítója, azonban legfrisebb képviselői levelében beszámolt egy, az EU Parlamentben történt szavazásról. A beszámolóból kiderül, hogy a Fidesz EU Parlamenti képviselői nem saját frakciójuk véleményét képviselték, hanem együtt szavaztak a szélső jobbos képviselőkkel, például a Jobbkkal, illetve a radikálisokkal. Lapunk közli Ujhelyi István beszámolóját.

Bővebben...

Ki védi meg az erőszaktól a kivándorolt magyarokat?

Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, Európai Parlamenti képviselő szerint "Ötvenhét százalékkal nőtt a rasszista gyűlölet-bűncselekmények száma az uniós népszavazás óta Nagy-Britanniában, közel napi kétszáz verbális vagy fizikai támadás ért már a szigetországban élő bevándorlókat, többségében Kelet-Közép-Európából érkezett munkavállalót."Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, Európai Parlamenti képviselő szerint "Ötvenhét százalékkal nőtt a rasszista gyűlölet-bűncselekmények száma az uniós népszavazás óta Nagy-Britanniában, közel napi kétszáz verbális vagy fizikai támadás ért már a szigetországban élő bevándorlókat, többségében Kelet-Közép-Európából érkezett munkavállalót."

 

Bővebben...

Magyarország válaszút előtt

Ujhelyi István az MSZP alelnöke, EP-képviselő a mai napon sajtónyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette, hogy "Orbán és Cameron vesztett, Magyarország válaszút előtt" áll. Ujhelyi István szerint a Brexit nyomán ma elfogadott közös európai parlamenti állásfoglalás egyértelműen David Cameron és Orbán Viktor populista, felelőtlen hazárdjátékának politikai vereségét jelenti.Ujhelyi István az MSZP alelnöke, EP-képviselő a mai napon sajtónyilatkozatot adott ki, amelyben kijelentette, hogy "Orbán és Cameron vesztett, Magyarország válaszút előtt" áll. Ujhelyi István szerint "a Brexit nyomán ma elfogadott közös európai parlamenti állásfoglalás egyértelműen David Cameron és Orbán Viktor populista, felelőtlen hazárdjátékának politikai vereségét jelenti."

Bővebben...

A turizmus segíthet legyőzni a munkanélküliséget és a szegénységet

Ujhelyi István az MSZP alelnöke, EP-képviselő előadásában az ENSZ turisztikai világszervezete konferenciáján hangsúlyozta, hogy szerinte a turizmus segíthet legyőzni a munkanélküliséget és a szegénységet.Ujhelyi István az MSZP alelnöke, EP-képviselő előadásában az ENSZ turisztikai világszervezete konferenciáján hangsúlyozta, hogy szerinte "a turizmus segíthet legyőzni a munkanélküliséget és a szegénységet."
 
 
 

Bővebben...

Magyarország: Európa leggyengébb gazdasági teljesítménye

Molnár Csaba a Demokratikus Koalició ügyvezető alelnöke értékelte az Eurostat negyedéves adatait és ennek alapján kijelentette, hogy "Az Orbán-kormányé Európa leggyengébb gazdasági teljesítménye"Molnár Csaba a Demokratikus Koalició ügyvezető alelnöke értékelte az Eurostat negyedéves adatait és ennek alapján kijelentette, hogy "Az Orbán-kormányé Európa leggyengébb gazdasági teljesítménye"

Bővebben...

Oscar nyolcvannyolcadszor – magyar sikerrel

Vasárnap este immár 88. alkalommal adták át a világ filmiparában, de az amerikai filmiparban biztosan a legjelentősebbnek számító OSCAR néven közismert Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjait, amelyen magyar siker született. A Saul fia című magyar alkotás a legjobb idegen nyelvű kategóriában nyerte el az Oscar-díjat.   S, hogy ez a hír mit keres a Demokrata Info oldalán, az a cikk végén egyértelműen kiderül. Tudósítónk jelenti.Vasárnap este immár 88. alkalommal adták át a világ filmiparában, de az amerikai filmiparban biztosan a legjelentősebbnek számító OSCAR néven közismert Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia díjait, amelyen magyar siker született. A Saul fia című magyar alkotás a legjobb idegen nyelvű kategóriában nyerte el az Oscar-díjat. 

S, hogy ez a hír mit keres a Demokrata Info oldalán, az a cikk végén egyértelműen kiderül. Tudósítónk jelenti.

Bővebben...

Egy vélemény az EU-csúcs után

dr. Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, Európai Parlamenti képviselő az EU-csúcs értekezletet követően sajtónyilatkozatot adott, amelyben hangsúlyozta, hogy "Hosszú brüsszeli tárgyalás után sikerült megállapodnia az EU-tagállamok vezetőinek és Nagy-Britannia miniszterelnökének a szigetország reformcsomagjáról és különleges követeléseiről. Az, hogy sikerült kompromisszumra jutni, és immár David Cameron is a brit uniós tagság mellett foglal állást, nevezhető egyfajta sikernek."dr. Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, Európai Parlamenti képviselő az EU-csúcs értekezletet követően sajtónyilatkozatot adott, amelyben hangsúlyozta, hogy "Hosszú brüsszeli tárgyalás után sikerült megállapodnia az EU-tagállamok vezetőinek és Nagy-Britannia miniszterelnökének a szigetország reformcsomagjáról és különleges követeléseiről. Az, hogy sikerült kompromisszumra jutni, és immár David Cameron is a brit uniós tagság mellett foglal állást, nevezhető egyfajta sikernek."

 

 

Bővebben...

Bezárják a külföldi magyar kulturális intézeteket?

Az MSZP tiltakozik az ellen, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium meg akarja szüntetni a külföldi magyar intézetek hálózatát!Az MSZP tiltakozik az ellen, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium meg akarja szüntetni a külföldi magyar intézetek hálózatát!

Bővebben...

Egyre szorosabb

Lungshan temple taipei taipei eKevés példa van arra, hogy egy Magyarország fele nagyságú országban (még ha a lakosság létszáma meg is haladja Magyarország lakosságának a kétszeresét), ha választásokat tartanak, arra az egész világ odafigyeljen. Tajpeji tudósítás.

Bővebben...

Újabb “siker” - Majdnem mindenki jobban él Európában, mint a magyarok

Molnár Csaba a DK Ügyvezető Alelnöke, EP-képviselő sajtónyilatkozatában az Eurostat legfrissebb felmérésére hivatkozott, amely szerint "majdnem minden európai országban jobban élnek az emberek, mint Magyarországon. Csak abban a 3 országban alacsonyabb az életszínvonal, amelyek hazánk után csatlakoztak az EU-hoz."- írta Molnár Csaba.Molnár Csaba a DK Ügyvezető Alelnöke, EP-képviselő sajtónyilatkozatában az Eurostat legfrissebb felmérésére hivatkozott, amely szerint "majdnem minden európai országban jobban élnek az emberek, mint Magyarországon. Csak abban a 3 országban alacsonyabb az életszínvonal, amelyek hazánk után csatlakoztak az EU-hoz."- írta Molnár Csaba.

Bővebben...

A DK nyílt levélben fordul az Európai Néppárt elnökéhez és frakcióvezetőjéhez a Hóman szobor ügyében

Niedermüller Péter európai parlamenti képviselő, a DK alelnöke sajtónyilatkozatban jelentette be, hogy a DK nyílt levélben fordul az Európai Néppárt elnökéhez és frakcióvezetőjéhez a Hóman szobor ügyében.Niedermüller Péter európai parlamenti képviselő, a DK alelnöke sajtónyilatkozatban jelentette be, hogy a DK nyílt levélben fordul az Európai Néppárt elnökéhez és frakcióvezetőjéhez a Hóman szobor ügyében.

Bővebben...