Joomla Free Template by FatCow Hosting

El a kezekkel az újságíróktól!

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége állásfoglalást bocsátott ki, "El a kezekkel az újságíróktól!" címmel amely megjelent a szervezet honlapján.A Magyar Újságírók Országos Szövetsége állásfoglalást bocsátott ki, "El a kezekkel az újságíróktól!" címmel amely megjelent a szervezet honlapján.

Bővebben...

"A hintapolitika mulatságos fordulatai"

Fura megfogalmazásokkal élt az RTL Klub „XXI. század – a legendák velünk élnek” című, amúgy értékes ismeretterjesztő műsorfolyamának április 21-i adása. A forradalmak és a proletárdiktatúra következtében összeomlott az ország – fejtegették, amiből az tetszett ki, hogy alighanem megnyertük volna az első világháborút is, ha a zsidó liberálisok és kommunisták nem csinálnak felfordulást.Fura megfogalmazásokkal élt az RTL Klub „XXI. század – a legendák velünk élnek” című, amúgy értékes ismeretterjesztő műsorfolyamának április 21-i adása. A forradalmak és a proletárdiktatúra következtében összeomlott az ország – fejtegették, amiből az tetszett ki, hogy alighanem megnyertük volna az első világháborút is, ha a zsidó liberálisok és kommunisták nem csinálnak felfordulást.

Bővebben...

Történelmietlen visszavetítés

A Nolblog oldalán megjelent egy bejegyzés "Marx nem antiszemita!" "Történelmietlen visszavetítés" címmel.A Nolblog oldalán megjelent egy bejegyzés "Marx nem antiszemita!" "Történelmietlen visszavetítés" címmel.*

Bővebben...

Beteljesült, lehangolóan igaz látlelet – Békesi Lászlótól

Lapszemle - Mások írták, mi idézzük - rovatunk számára kaptunk egy cikkajánlót, egy korábban megjelent írásról, valamint az eredeti cikkhez kapcsolódóan egy most született véleményt, az eredeti véleményről. Mindkettőt elolvasásra ajánljuk.Lapszemle - Mások írták, mi idézzük - rovatunk számára kaptunk egy cikkajánlót, egy korábban megjelent írásról, valamint az eredeti cikkhez kapcsolódóan egy most született véleményt, az eredeti véleményről. Mindkettőt elolvasásra ajánljuk.

Bővebben...

Ki a keveset nem becsüli… Olvasólámpa

Eljutottunk oda (sajnos nem a progresszív erők valamiféle előrelépéseként, hanem a helyzet szorításából adódóan, a kormányzó FIDESZ anti-antiszemitizmusa hiteltelenségének kényszerű, immár kikerülhetetlen bírálatában, amelytől szinte a demokratikus ellenzék egésze két-három hónapja még – a Tom Lantos Intézet konferenciája kapcsán – úgy irtózott, mint ördög a tömjénfüsttől!), hogy egy liberális toll – még ha egyelőre magányosan is saját berkeiben – végre nem szitokszó gyanánt jegyzi az antifasizmust.Eljutottunk oda (sajnos nem a progresszív erők valamiféle előrelépéseként, hanem a helyzet szorításából adódóan, a kormányzó FIDESZ anti-antiszemitizmusa hiteltelenségének kényszerű, immár kikerülhetetlen bírálatában, amelytől szinte a demokratikus ellenzék egésze két-három hónapja még – a Tom Lantos Intézet konferenciája kapcsán – úgy irtózott, mint ördög a tömjénfüsttől!), hogy egy liberális toll – még ha egyelőre magányosan is saját berkeiben – végre nem szitokszó gyanánt jegyzi az antifasizmust.

Bővebben...