Joomla Free Template by FatCow Hosting

A CÖF ne beszéljen a magyar civilek nevében

A rendszerbontó népszavazás kezdeményezői sajtónyilatkozatot adtak ki, amelyben felszólítják a CÖF-ösöket, hogy "ne beszéljen a magyar civilek nevében".A rendszerbontó népszavazás kezdeményezői sajtónyilatkozatot adtak ki, amelyben felszólítják a CÖF-ösöket, hogy "ne beszéljen a magyar civilek nevében".

A rendszerbontó népszavazás kezdeményezői sajtónyilatkozatukban kiemelték: "A Békemenetről a sümegi Rolls-Royce-os felvonulása óta tudjuk, hogy a fideszes nyugdíjasok egy részén kívül senkit sem képvisel, pláne nem a „magyar civil társadalmat”. Ma már a tervezett felcsúti kisvasutat sem tudnák megtölteni."

A rendszerbontó népszavazás kezdeményezői a sajtónyilatkozatban egy kérdést is feltettek, s megadták válaszukat is a kérdésre:

"Vajon a "bővülő foglalkoztatottsággal" dicsekvő Békemenet tudja, hogy a külföldön foglalkoztatott magyarok száma nyolcszor jobban nő, mint a itthoniaké?

Hiába vonul Brüsszelbe a Békemenet néhány Rolls-Royce-szal és Bayer Zsolt szlovák rendszámú terepjárójával, ott sem hiszi el senki, hogy a magyar civil társadalmát képviselnék. A civil szervezetek átvilágítását nem követeli hitelesen egy olyan szervezet, amely egyáltalán nem átlátható, csak azt tudjuk, hogy korábban a Fidesz pártalapítványa is támogatta.

Amennyiben eljuttatják Brüsszelbe a Putyintól vett ötletüket a civilek külföldi támogatóinak regisztrálásáról, ezzel ott is egyértelműsíthetik, hogy a Fidesz tényleg azt gondolja, amit Orbán az amerikai követnek mondott: "Lószar ez a sok duma a demokráciáról"."

Budapest, 2015. május 18.

A rendszerbontó népszavazás kezdeményezői,

Gulyás Balázs

Lattmann Tamás,

Vajda Zoltán